VELKOMMEN TIL HARALD KROGSÆTER AS • TLF: 23086410 • FIRMAPOST@KROGSAETER.NO

Vippo

Vippo

Vippo - frihet til bevegelse - en stol utviklet av Krogsæter!

Vippo gir brukeren frihet til å bevege seg uten at noen faller av stolen. Den skålformede foten gir stor fleksibilitet i valg av sittestillinger og den variasjon som kroppen trenger for å sitte godt - lenge. Den neste sittestillingen er alltid den beste!

Vippo er et billig og godt alternativ til trening i skole- og arbeidstiden. Vippo er stolen som både styrker og trener opp dine indre muskler rundt ryggsøylen mens du sitter på den. Vipo er en unik ryggtreningsstol for deg som ønsker å forebygge slitasje og styrke ryggen. NB: Kan kun brukes til heve-/senkebord.

Vippo er unik ved at du har en aktiv og riktig sittestilling som leder til styrking av ryggmusklaturen din. Stolen har et skålformet understell som gjør at man kan vippe rolig rundt mens man arbeider. Dette gjør at balanseforholdet konsentreres akkurat der hvor vi ønsker det – nemlig i ryggen. Når man sitter på Vippo må musklene som støtter ryggsøylen arbeide for å holde balansen. Nå er det slutt på å gjøre øvelser foran tv´en om kvelden - nå kan du gjøre det mens du arbeider! 

Rutenett Liste

Bruk synkende rekkefølge

2 vare(r)

Rutenett Liste

Bruk synkende rekkefølge

2 vare(r)