VELKOMMEN TIL HARALD KROGSÆTER AS • TLF: 23086410 • FIRMAPOST@KROGSAETER.NO

Håg Conventio Wing 9811 - ass farger

Flere visninger

Håg Conventio Wing 9811 - ass farger

Veil. pris: kr 1 718,00

Special Price kr 1 202,60

kr 1 503,25 ink. mva
En dynamisk stol spesielt utformet med tanke på møter og konferanser. Den innebygde vippemekanismen inspirerer til variasjon og bevegelse som øker blodsirkulasjonen, konsentrasjonen og yteevnen hos medarbeiderne dine, eller publikummet ditt.
Beskrivelse

Detaljer

HÅG Conventio Wing 9811 Møteromsstoler

Sete og rygg på HÅG Conventio Wing 9811 er tilgjengelig i 6 forskjelllige farger: Clay, sea, green, petroleum, sort, hvit og rød. Aluminiumsbena fås i enten sort eller sølv. Armlener som tilleggsutstyr. Kan stables opp til 15 stk. En solid lettvekter som er lett å sette ut og lett å rydde på plass.

En solid lettvekter

En dynamisk stol spesielt utformet med tanke på møter og konferanser. Den innebygde vippemekanismen inspirerer til variasjon og bevegelse som øker blodsirkulasjonen, konsentrasjonen og yteevnen hos medarbeiderne dine, eller publikummet ditt. HÅG Conventio Wing er utformet i lette materialer som tåler røff bruk. Enkelt vedlikehold gjør stolen særdeles velegnet som bruksstol for blant annet skoler, universiteter, biblioteker, kantiner, kafeer, møterom, hoteller og konferansesaler. I tillegg har den en vingeformet rygg som gir stolen en vakker form. Stolen er stabelbar i høyder på 10-15 stoler. Koblingsstykke gjør rekkekobling til en enkel oppgave. Sete og rygg på HÅG Conventio Wing er tilgjengelig i 6 forskjelllige farger: Sort, hvit, grå, rød, gul-grønn og blå-grå. En solid lettvekter som er lett å sette ut og lett å rydde på plass.

Dynamisk ergonomi

Lurer du på hvilken sittestilling som er den beste? Det er alltid den neste! En ergonomisk stol er en stol som følger deg naturlig inn i neste sittestilling. Den skal lystre kroppens små og store bevegelser og være i ro når kroppen vil det. Når stolen følger det kroppen gjør, kan en konsentrere seg om arbeidet samtidig som kroppen får nødvendig næring til arbeidende muskler. Du beveger hele kroppen uten å tenke på det. God blodsirkulasjon er grunnlaget for en sunn kropp og en klar tanke.

Miljø

Setet og ryggen på HÅG Conventio er produsert av resirkulerte støtfangere og husholdningsavfall. Plastkomponentene er typemerket for kildesortering. HÅG er registrert som miljøbevisst bedrift innen EUs forording EMAS. Vi har også miljøstyringssystemer i hht. NS-ISO 14001. Når du kjøper en HÅG-stol, tar vi din gamle stol (uansett merke) i retur kostnadsfritt.

Design

HÅG Conventio gir deg bevegelse og variasjon når du sitter i lange møter og konferanser. Resultatet er at du blir mer opplagt! Peter Opsvik og hans medarbeidere har samarbeidet med HÅG siden 1974, og har i høy grad vært med på å bidra til det tankegods som HÅG bygger sin virksomhet på i dag.

Farge

  Peroleum

   Hvit

  Seagreen

  Rød

  Sort

  Clay

  Oppgi farge på sete og rygg - samt på understell ved bestilling

Varenr: 70 9811