VELKOMMEN TIL HARALD KROGSÆTER AS • TLF: 23086410 • FIRMAPOST@KROGSAETER.NO

Chatboard glasstavle, ass. farger og str.

Flere visninger

Chatboard glasstavle, ass. farger og str.

Veil. pris: kr 1 073,00

Special Price kr 804,75

kr 1 005,94 ink. mva
CHAT BOARD Classic er den originale magnetiske glass- og skrivetavle i gjennomført dansk design. CHAT BOARD Classic er med sitt funksjonelle design ideel til kommunikasion, visualisering, brainstorming og kreativt arbeid.

* Påkrevde felt

Veil. pris: kr 1 073,00

Special Price kr 804,75

Beskrivelse

Detaljer

CHAT BOARD CLASSIC

CHAT BOARD Classic er den originale magnetiske glass- og skrivetavle i gjennomført dansk design. CHAT BOARD Classic er med sitt funksjonelle design ideel til kommunikasjon, visualisering, brainstorming og kreativt arbeid. Med sine inspirerende farger og flotte overflate supplerer CHAT BOARD Classic den moderne arkitektoniske innretning i såvel kontormiljøet og i det private hjem. CHAT BOARD Classic leveres i 13 standard størrelser og i 25 CHAT BOARD Farger. CHAT BOARD Classic kan også produceres i spesialstørrelser, -former og -farger.

Det er viktig å understreke at magneter du kan kjøpe i markedet, nødvendigvis ikke er sterke nok for chat board.

Vi har noen farger og størrelser på lager - andre har ca 2 - 3 ukers leveringstid: Kontakt oss for ytterligere informasjon.

NB: På grunn av knusningsfare på produktet må vi emballere ekstra, og vi tar oss dermed ekstra betalt for levering av Chat-board utenfor Oslo og Akershus. Det blir billigere frakt om du oppgir arbeidsted som utleverinssted. Det blir ingen kostnad ved henting i vårt showrom i Frognerveien 13 b. i Oslo eller på vårt lager i Thranesvei 2 på Lørenskog.

Varenr: 460 611