VELKOMMEN TIL HARALD KROGSÆTER AS • TLF: 23086410 • FIRMAPOST@KROGSAETER.NO

S01 veggfast reol med veggskinner - hovedfag, bredde 90 cm - dybde 30 cm

Flere visninger

S01 veggfast reol med veggskinner - hovedfag, bredde 90 cm - dybde 30 cm

Veil. pris: kr 1 444,00

Special Price kr 1 083,00

kr 1 353,75 ink. mva
S01 er et stilrent og enkelt reolsystem som er velegnet for innredning av biblioteker og kontorlokaler. Systemet har løsninger for frittstående reoler med hyller på en eller begge sider, og løsninger som monteres på vegg. Det leveres gavler i ønsket utførelse til reolene. Systemet leveres som standard i farge hvit, men kan også leveres med kundetilpassede fargebehov.

* Påkrevde felt

Veil. pris: kr 1 444,00

Special Price kr 1 083,00

Beskrivelse

Detaljer

S01 er et stilrent og enkelt reolsystem som er velegnet for innredning av biblioteker og kontorlokaler. Systemet har løsninger for frittstående reoler med hyller på en eller begge sider, og løsninger som monteres på vegg. Det leveres gavler i ønsket utførelse til reolene.

Systemet leveres som standard i farge hvit, men kan også leveres med kundetilpassede fargebehov. De samme prinsippene gjelder uansett om man velger en frittstående eller veggmontert løsning. Konsoller hektes i hullbildet i stender/skinne og hyllene sett ned i lommer som finnes i disse. Ønsket hyllestørrelse avgjør hvilken konsoll, stenderløsning, avstandsstykke og gavelstørrelse man skal benytte.

Systemet gir brukeren stor frihet til å velge en løsning som dekker det aktuelle behovet. Alt av deler er kompatibelt med de forskjellige grunnmodulene. Systemet har et enkelt og rent uttrykk og de forskjellige variantene av oppsett kan fint brukes om hverandre og fremdeles fremstå som helhetlig.

Hele S01 - systemet kan leveres i flere høyder, dybder og farger, med og uten gavler. Ta kontakt for tilbud!

Varenr: S01 XXX