VELKOMMEN TIL HARALD KROGSÆTER AS • TLF: 23086410 • FIRMAPOST@KROGSAETER.NO

Forsideslider

 

 

Vårt showroom i Frognerveien 13B er åpent - etter avtale!

 

 Harald Krogsæter AS er Norges ledende totallevandør av inventar og utstyr til skoler og det offentlig. I over 70 år har vi utviklet og solgt inventar for bruk i undervisning, konferanse, kantine og ikke minst administrasjon.Vi jobber tett sammen med entreprenørene for å skape en god og brukervennlige løsninger for sluttbruker.Vi har følgelig stor kompetanse på spesialinnreding i form av skreddersydde løsninger etter kundens behov og ønske. 

 

Rutenett Liste

Bruk synkende rekkefølge

8 vare(r)

 1. Delta Bord 69x69cm - ass. høyder

  Veil. pris: kr 1 146,00

  Special Price kr 802,20

  Delta bord fra Krogsæter er ledende hva kvalitet og holdbarhet angår! Bordserien er gjennomprøvet - og leveres med 22 mm plate i høytrykkslaminat - og har 10 års garanti! Bordserien dekker alle behov i dagens skole.

  Les mer
 2. Akkurat Stol

  Veil. pris: kr 483,00

  Special Price kr 338,10

  Akkurat elevstol er bestselgeren hva stoler angår hos Harald Krogsæter AS. Stolen passer for alle aldre og alle typer undervisning. 10 års garanti

  Les mer
 3. Delta Bord 54x69cm - ass høyder.

  Veil. pris: kr 982,00

  Special Price kr 687,40

  Delta bord fra Krogsæter er ledende hva kvalitet og holdbarhet angår! Bordserien er gjennomprøvet - og leveres med 22 mm plate i høytrykkslaminat - og har 10 års garanti! Bordserien dekker alle behov i dagens skole.

  Les mer
 4. Mobilhotell 30 rom m/tette dører i stål/plexiglass, farge grå RAL 9002 m/sylinderlås

  Veil. pris: kr 4 393,00

  Special Price kr 3 294,75

  Mobilhotell er et funksjonelt skap som er designet med tanke på å dekke behovet for å oppbevare mobiltelefoner i f.eks. undervisningstiden på en trygg og enkel måte.

  Les mer
 5. HÅG Capisco Puls White Edition

  Veil. pris: kr 3 867,00

  Special Price kr 2 320,20

  HÅG Capisco Puls passer perfekt i et skolemiljø. Den inspirerer til aktiv sitting både for elev og lærer. Aktiv sitting øker blod- sirkulasjonen og holder deg fokusert og opplagt gjennom dagen. Du kan sitte i akkurat den posisjonen du ønsker. Les mer
 6. Håg Capisco 8106 kontorstol, stoff Gabriel Select SC 60051 mørk grå, sort understell

  Veil. pris: kr 10 201,00

  Special Price kr 6 630,65

  HÅG Capisco 8106 – kontorstol som leveres med sete og rygg. Variere mellom lav og høy arbeidsstilling Les mer
 7. HÅG FUTU 1200-S m/lener med stoff i sort futuknit, sort understell

  Veil. pris: kr 7 824,00

  Special Price kr 5 085,60

  Med kontorstolen HÅG Futu får man det beste av to verdener, et avansert indre basert på HÅGs nye HÅG inBalance teknologi, og med sine rene og sammenhengende linjer er HÅG Futu blitt mer å betrakte som et møbel enn en kontorstol. Den er enkel, lett å bruke og like egnet for store kontorlandskap som på et enkeltkontor. Fullfunksjonell som HÅG Futu er, fremstår den likevel fri for lange, dominerende spaker og utstående ratt som forstyrrer det visuelle uttrykket. HÅG Futu ble beæret av Norsk Designråd med Merket for God Design i 2009. En pris som tildeles bedrifter som bruker design for å skape innovative produkter og løsninger. Juryen sa blant annet : ”Innovasjonen i HÅG Futu ligger i alt man har tatt vekk. Dette er ikke en sittemaskin, men et møbel.” I tillegg til tildelingen av Merket for God Design, fikk HÅG den prestisjefylte Miljøprisen for HÅG Futu, hvor kriteriet er å ha utviklet et produkt eller en løsning som har vesentlige miljøegenskaper i et livsløpsperspektiv.

  Les mer
 8. Chatboard glasstavle, ass. farger og str.

  Veil. pris: kr 1 073,00

  Special Price kr 804,75

  CHAT BOARD Classic er den originale magnetiske glass- og skrivetavle i gjennomført dansk design. CHAT BOARD Classic er med sitt funksjonelle design ideel til kommunikasion, visualisering, brainstorming og kreativt arbeid. Les mer

Rutenett Liste

Bruk synkende rekkefølge

8 vare(r)